Prøve Flekkerøyslekt

Statistics — Prøve Flekkerøyslekt

This family tree was last updated on August 25, 2016.

Individuals
Males
3,629
50.1%
Females
3,557
49.1%
Total surnames
Families
Sources
Media objects
Repositories
Total events
6,612
Total users
60
News
May 23, 2015 - 7:37:11 a.m.

Flekkerøy historielag har laget Flekkerøyslekt som er sammendrag av det vi har samlet gjennom vårt arbeid med slekt og lokalhistorie. 
Flekkerøyslekt innholder flesteparten av beboerne på Flekkerøya i Oddernes fra ca 1600 til 1965 med flere etterkommere som bor utenfor øya.

I 1965 opphørte Oddernes som egen kommune. Registreringen etter 1965 er mangelfull. Mye er utilstrekkelig dokumentert, og feil finnes helt sikkert i databasen.
 (Har du flere opplysninger og bilder, eller kommer du over noe som du mener er feil ber vi om at du sender en e­post eller ringer oss. )
Vi har lagt ut to databaser. En som er åpen for alle besøkende (7 232 pers.), og en medlemsdatabase med i overkant av 17 000 navn.
Kilder: kirkebøker, skattematrikkeler, manntall, folketellinger, skifter, bygdebøker, Flekkerøy i eldre og nyere tid, Oddernes bygdebok, private notater og muntlige opplysninger.

Dersom du ikke har full tilgang til databasen, kan du finne etterslekt til Tollef Mæbø  (stamfar til de fleste personer på Flekkerøya). Begrenset til 10 generasjoner,  7 232 personer, men kun fødselsdatoer tilknyttet personer.

Dersom du er medlem og har full tilgang til databasen med tilgang til i overkant av 17000 personer født i tidsrommet ca.1600 – 1965, pluss noen etter dette med datoer for deres livshendelser.  Få muligheter for utskrift av rapporter over etterkommere/forfedre til enkeltpersoner m.m.   Få mulighet for visning av slektstre i mange varianter 
Har du lyst til å ha full tilgang til slektsdatabasen  «Flekkerøyslekt» er prisene som følger:

Medlemmer av Flekkerøy historielag betaler kr. 50,- og har permanent tilgang.

Dette betyr at: Meld deg inn i Flekkerøy historielag, (kr. 50,- pr. år ) + kr. 50,- for permanent tilgang til slektsdatabasen. Ikke medlemmer av Flekkerøy historielag betaler kr.150,- pr. år for tilgang.
Klikk deg inn på http://flekkeroyslekt.com "Medlemskap" for å lese mer om dette.
Favorites
Prøve Flekkerøyslekt
Slide show
This family tree has no images to display.
On this day
No events for living individuals exist for today.